Despre noi

Site-ul www.apicola. net este site-ul oficial al Atelierului de Stupi Apicola.net , entitate diferita de SC Apicola SRL!

Atelierul de Stupi Apicola.net, cu sediul in municipiul Rimnicu Sarat, judetul Buzau, produce si comercializeaza la comanda tamplarie apicola (stupi, rame, hranitoare si elemente stupi).

Dubla activitate pe care o desfasuram apicultura-tamplarie ne ofera expertiza unui echilibru intre nevoile albinei si cele ale apicultorului. Stim foarte bine ce inseamna un stup bine lucrat, din lemn uscat, pentru buna desfarurare a activitatii stupinei, dar si a succesului apicultorului, fie ca percepe apicultura ca un hobby fie ca o afacere.  Toate acestea se imbina cu o echipa tanara si o tehnologie de varf, astfel incat materialele apicole realizate de Atelierul de Stupi Apicola.net reprezinta garantia unei stupine viabile, sanatoase si, de ce nu, rentabile.

Acest website isi propune o prezentare a produselor noastre, atat prin poze cat si prin tehnica de lucru. Totodata, materialele, cartile ce pot fi downloadate si alte informatii de interes pentru apicultori vin in ajutorul dumneavostra, pentru a fi la current cu noutatile in materie de apicultura ori pentru a dezlega tainele acestei frumoase pasiuni.

O inovatie proprie a Atelierului de Stupi Apicola.net o reprezinta garantia acordata produselor pe o perioada de minimum 5 ani, incercand astfel sa respectam dorinta de fiabilitate si continuitate a cumparatorilor nostri. Detalii puteti citi in sectiunea “Produse.